Muurikka.se är under uppdatering!

Vi håller för tillfället på med en uppdatering av hemsidan. Information om produkter och liknande kommer att fyllas ut efter hand. Vi räknar med att detta skall vara klart inom 1-2 veckor.

 

Muurikka på Kalmar Båtmässa 2015!

Mellan den 29:e-31:a maj ställer Muurikka ut på Kalmar Båtmässa i just Kalmar.

Kalmar Båtmässa är en utomhusmässa på både vatten och land. Vi kommer av förståeliga skäl att hålla till på land. På mässan som håller till i Kalmar Gästhamn så kommer vi att demonstrera ett par produkter ur Muurikkas sortiment.

Läs mer på https://www.kalmar.com/sv/batmassa.

Välkommen till nya Muurikka.se!

Det var inte allt för länge sedan som Muurikka.se fick sig en uppdatering men nu är det dags igen. Fokus har legat på att göra informationen kring produkterna så tydlig som möjligt. Vi tar tacksamt emot tankar och åsikter som skulle kunna göra sidan än mer nyttig för er besökare!

Vad är nytt?
Generellt kan man säga att vi kommer jobba mer med att lyfta fram nyheter, speciellt i denna sektion du nu befinner dig i jämfört med tidigare.

Bilderna för respektive produkt skall vara tydligare än de varit tidigare. Informationen om vad som ingår i paketen och liknande är också något som vi vill få fram än mer.

I övrigt om ni har några förslag på vad ni önskar se mer på hemsidan så är ni välkommen att lämna önskemål och synpunkter via formuläret här, välkomna!